1. neděle po Trojici

06.06.2021 00:00
 

Dnešní kázání: Dveře (Lukáš 16,19-31)

 

Bohoslužby

Podle platných nařízení vlády je počet účastníků shromáždění omezen kapacitou prostorů - je potřeba dodržet minimální odstup mezi účastníky z odlišných domácností. Proto se sváteční nebo rodinné bohoslužby konají v sálu Masarykova domova, Smetanova 1284, obvykle se scházíme v modlitebně Bílkova 963/3. Děti za celé doby bohoslužeb mají svůj vlastní program v oddělené mistnosti.

13. června - 2. neděle po Trojici
   kázání: Lukáš 14,12-24
20. června - rodinná bohoslužba na závěr školního roku
   v Masarykově domově (Smetanova 1284)
27. června - 4. neděle po Trojici
   kázání: Lukáš 6,36-42

Pokud nechcete nic riskovat nebo nemůžete se osobně účastnit naších bohoslužeb, můžete si zde stáhnout a poslechnout zvukové záznamy kázání posledních nedělí. Videozáznamy z vánočních bohoslužeb stále najdete ve sborovém videoarchivu.

 

Během týdne

Děti v našem sboru se teď už zase pravidelně schází:

Setkání školních dětí
v prostorách modlitebny a na zahradě, Bílkova 963/3
každé pondělí v 16 hodin

Probíráme biblické příběhy a náboženská témata, zahrajeme si hry a společně vyrábíme zajímavé věci. Chodit mohou všechny děti, které chodí normálně do školy a jsou tedy pravidelně testovány ve školách. Srdečně zveme staré i nové zájemce! Na mladší děti a batolata s mamínkami míří další nabídka:

Setkání předškolních dětí a batolat s mamínkami
v sále a na zahradě Masarykova domova, Smetanova 1284
každou středu v 16 hodin

 

Letní slavnost na závěr školního roku
Neděle 20. června v Masarykově domově

Na závěr školního roku zveme všechny členy a přátele našeho sboru na letní slavnost do Masarykova domova (Smetanova 1284). Začíná v 9,30 hod. bohoslužbou pro velké a malé, navazuje pohoštění a program pro děti na zahradě.