Předposlední neděle církevního roku

15.11.2020 00:00
 

Bohoslužby

V současné době se v modlitebně Farního sbour ČCE v Táboře, Bílkova 963/3,  pravidelné nedělní bohoslužby nekonají. (Vice...)

V času naších pravidelných nedělních bohoslužeb, Vám doporučíme toto:

  • Využívejte přenosů bohoslužeb v televizi a v rozhlase.
  • Další  záznamy bohoslužeb a duchovníCH pořadŮ nabízí nově zřízený audioarchiv na webové stránce Synodní rady ČCE.
  • Kazatel táborského sboru připravuje na každou neděli bohoslužebný list, který lze používat v domácnostech při nedělní pobožnosti. Je ke stažení na webové stránce sboru. Pokud ho chcete dostávat každý týden emailem, sdělte nám, prosíme, svou mailovou adresu.

Zde si můžete stáhnout bohoslužebné list:


 

 

Podzimní úklid

Zveme dobrovolníky na podzimní úklid. Venku: 17. listopadu na zahradě Masarykova domova se bude hrabat listí. Bude po celý den přistaven kontejner. Pro lepší koordinaci zavolejte, v kolik hodin byste se chtěli připojit. Modlitebna: Příští neděli (22. 11.) se bude vyklízet modlitebna v Bílkově ulici. Během týdne se budou uklízet jednotlivé místnosti. Chcete-li pomoc, zavolejte, a domluvíme se na konkrétní úkoly.

 

Advent a Vánoce

1. Vzhledem k situaci kolem onemocnění COVID19 se letos adventní setkání dříve narozených nebude konat.

2. V tuto chvíli se zdá pravděpodobné, že v adventní době se bohoslužby budou opět konat – avšak s omezeným počtem účastníků podle aktuálního vyhlášení vlády.

3. Počítáme s tím, že vánoční bohoslužby i vánoční divadelní hra 26. 12. se budou také konat. První zkouška s dětmi na vánoční divadlo bude v sobotu 28. 11. od 14:30 do 16 hod. v Masarykově domově. Další zkoušky se budou konat také vždy v sobotu odpoledne. Rodiče dětí, které se chtějí podílet, ale 28. 11. nemohou být přítomné, prosíme o zavolání nebo mailovou zprávu.