Zveme děti

18.01.2019 11:50
 

Každou neděli mají děti v našem sboru svůj vlastní program, »Nedělní školu«. Ale také během týdne se děti ve věku 4-12 let setkávají pravidelně v prostorách evan-gelické církve v Bílkově ulici 963/3. 

 

Ekumenické setkání dětí 
každé pondělí v 16 hod. v Bílkově 

Od začátku školního roku je nás více. Rozhodli jsme se spojit naše setkávání s dětskou skupinou ze starokatolické církve. Pod vedením farářů Aloise Sassmanna a Christofa Langeho se scházíme každé pondělí v 16 hodin. Poznáváme napínavé biblické příběhy, zazpíváme si při kytaře, zahrajeme si hry a společně vyrábíme zajímavé věci. Připojte se k nám!

 

Skupina dětí do tří let
každá středa v 16 hod. v Bílkově 

Nově v tomto školním roce nabízíme setkání také pro děti do tří let. Děti a maminky nebo tatínkové se scházejí pod vedením Štěpánky Fojtů každou středu od 16 do 17 hod. v Bílkově ulici.

 

Pojďte s námi na výlet!
v pátek, 1. února, do Písku

Pololetní školní prázdniny využijeme k návštěvě písecké galerie Sladovna, kde budeme prozkoumat obrovský včelí úl a poznat, jak žijí včely. Sejdeme se v pátek 1. února v 8:45 hodin. před budovou vlakového nádraží v Táboře. Vrátíme se do Tábora vlakem v 16:50 hodin. S sebou jídlo na celý den, pohodlné oblečení. Všechny náklady na děti hradí farní sbor.